NOVO New dining

NOVO betekent ‘ik vernieuw’ in het Latijn en dat is precies waar NOVO voor staat. Rodny Welters en zijn team bieden met NOVO een nieuwe insteek voor een avond uit.
.
Rodny is de oprichter en chef de cuisine die in de keuken zijn passie kwijt kan en graag doet vernieuwen. Bij wel 15 restaurants over de hele wereld heeft hij ervaring opgedaan, altijd met één doel; iedereen moet kunnen genieten van zijn unieke creaties. De totaalbeleving is het belangrijkste binnen het concept van Novo. Het interieur is warm & donker met veel natuurlijke elementen. Ook hier veranderen we enkele keren per jaar een aantal elementen.
.
De maandelijkse wisselende menukaart neemt u mee op een culinaire wereldreis. In het monumentale pand van de oude ambachtsschool – met airco – blijven wij u verassen met heerlijke gerechten. Waar u ook voor kiest, wij staan voor u klaar om u een geweldige avond te bezorgen. 

 
NOVO New Dining | Restaurant Maastricht

NOVO Cadeaubon

Een culinair cadeau geven? Met onze cadeaubonnen geef je een culinaire beleving cadeau! Onze cadeaubonnen zijn in elke gewenste waarde te verkrijgen. De bonnen zijn op locatie op te halen. Buiten de openingstijden is ophalen enkel op afspraak mogelijk.

Reserveer snel en geniet van onze vernieuwende menu’s