NOVO New dining

NOVO betekent ‘ik vernieuw’ in het Latijn en dat is precies waar NOVO voor staat. Wij – Jareau van den Heuvel en Rodny Welters – bieden met NOVO een nieuwe insteek voor een avond uit.
.
Rodny is de chef die voornamelijk in de keuken terug te vinden is. Bij wel 15 restaurants over de hele wereld heeft hij ervaring opgedaan, altijd met één doel; iedereen moet kunnen genieten van zijn unieke creaties. Jareau werkte over de hele wereld in verschillende zaken – waaronder het prestigieuze 5-sterren Hay-Adams hotel tegenover het Witte Huis – en proefde steeds meer wat beleving met de gast kan doen. Samen hebben ze hun krachten gebundeld in NOVO: een totaalbeleving. De maandelijks wisselende menukaart neemt u mee op een culinaire wereldreis. In het monumentale pand van de oude ambachtsschool – mét airco, gelegen naast de Euroscoop Maastricht – blijven wij u verrassen met heerlijke gerechten. Waar u ook voor kiest, wij staan voor u klaar om u een geweldige avond te bezorgen.

NOVO New Dining | Restaurant Maastricht

Vacature | Medewerker bediening

Hou je van elke maand een nieuwe kaart? Wil jij een werkdag die nooit hetzelfde is? Werk je graag met topproducten? Hou je van reizen? Lees dan verder!
.
Novo is een restaurant in Wijck, Maastricht. Wij zijn op zoek naar een collega die samen met ons NOVOå naar een nog hoger en meer constant niveau kan brengen.
.
Je zorgt voor de beste service, doet altijd net dat beetje extra, je blijft op zoek gaan naar nieuwe ontwikkelingen in de horeca en houdt van lekker uiteten.
.
Bij ons draait alles om teamwork tussen bediening en keuken, wij geloven in een sterk team. Door van elkaar te leren maken wij Novo elke dag een beetje beter.
.
Wij zoeken iemand met met vakkennis, doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel, humor en iemand die een klein beetje ‘gek’ is. Je bent disciplinair, schoon, gefocust, nauwkeurig en bij jou is het beste niet goed genoeg. Je houdt, net zoals wij, van respect, loyaliteit en teamspirit.
.
Je gaat werken in een enorm gedreven en ambitieus restaurant dat recent een Bib Gourmand heeft behaald. Je zult onderdeel zijn van het succes en meegroeien in het bedrijf en eigen inbreng wordt enorm gewaardeerd.
.
Ben jij klaar om ons team compleet te maken? Solliciteer dan direct!
.
Soort dienstverband: Voltijd
.
Solliciteren?
.
Op deze vacature of een open sollicitatie? Wij zijn altijd op zoek naar gedreven personeel. Kok, afwasser of bediening.. je open sollicitatie is altijd welkom.

.
Stuur je CV met motivatie naar info@novo-dining.com

Reserveer snel en geniet van onze vernieuwende menu’s