NOVO New dining

NOVO betekent ‘ik vernieuw’ in het Latijn en dat is precies waar NOVO voor staat. Wij – Jareau van den Heuvel en Rodny Welters – bieden met NOVO een nieuwe insteek voor een avond uit.
.
Rodny is de chef die voornamelijk in de keuken terug te vinden is. Bij wel 15 restaurants over de hele wereld heeft hij ervaring opgedaan, altijd met één doel; iedereen moet kunnen genieten van zijn unieke creaties. Jareau werkte over de hele wereld in verschillende zaken – waaronder het prestigieuze 5-sterren Hay-Adams hotel tegenover het Witte Huis – en proefde steeds meer wat beleving met de gast kan doen. Samen hebben ze hun krachten gebundeld in NOVO: een totaalbeleving. De maandelijks wisselende menukaart neemt u mee op een culinaire wereldreis. In het monumentale pand van de oude ambachtsschool – mét airco– blijven wij u verrassen met heerlijke gerechten. Waar u ook voor kiest, wij staan voor u klaar om u een geweldige avond te bezorgen.

NOVO New Dining | Restaurant Maastricht

NOVO Cadeaubon

Een culinair cadeau geven? Met onze cadeaubonnen geef je een culinaire beleving cadeau! Onze cadeaubonnen zijn in elke gewenste waarde te verkrijgen. De bonnen zijn op locatie op te halen. Buiten de openingstijden is ophalen enkel op afspraak mogelijk.

Reserveer snel en geniet van onze vernieuwende menu’s